3.05.2018 г., 1:05 ч.

Безкрай 

  Поезия » Любовна
237 0 1

Чувствам вятъра ми връща
усещането, че летя...
Времето така прегръща –
искам да те запаметя...

 

Прекрасно е да се желаем,
неописуемо докосваш...
Чудесно двамата го знаем –
сливане в разкошност...

© Красимир Всички права запазени

<3

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??