May 3, 2018, 1:05 AM

Безкрай 

  Poetry » Love
238 0 1

Чувствам вятъра ми връща
усещането, че летя...
Времето така прегръща –
искам да те запаметя...

 

Прекрасно е да се желаем,
неописуемо докосваш...
Чудесно двамата го знаем –
сливане в разкошност...

© Красимир All rights reserved.

<3

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??