27.02.2021 г., 8:10 ч.

Безкрайна приказка 

  Поезия » Любовна, Строги форми
575 1 4

Безкрайна приказка си ти за мен.

От всяко твое слово съм роден.

Звезда си ти в мечтите ми- сияйна...

В съня ми нежна фея си, омайна.

Живота ми окриляш ден след ден.

 

С надеждата от теб възпламенен,

все в твоя ярък чар съм аз вглъбен.

Разказвай ми... шепти ми всеотдайна -

да бъде приказката ти безкрайна.

 

От теб копнея да науча тайна,

за свят по- хубав и по- съвършен.

Не си илюзия, не си случайна

щом блика в тебе извор откровен.

Заливай ме с вълшебства... Запленен -

с любов ще слушам приказка безкрайна.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??