25.05.2011 г., 10:26 ч.

Безкрайните кървящи дни 

  Поезия » Философска
385 0 1

"Безкрайните кървящи дни"
Лежа в ковчега
със отворени очи,
спомням си безкрайните дъждовни дни.

Някой хвърля
китка смачкани цветя -
миналото на една изстинала душа.

Над дупката
показват се лица,
но от тях не ще да потече сълза...

Отровен съм
от мними чувства,
сърцето ми е магистрала пуста.

Сред пустинята във мене
няма шепот на листа,
само жален плач на изгубени деца.

Изгубени по пътя на живота,
те ридаят във смъртта,
а аз заспал съм и не мога да ги спра!
Себе си дори не мога да спася!

*                       *                     *

Крещя в ковчега
със отворени очи,
спомням си безкрайните кървящи дни...

© Задгробник Евотош Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Аплодирам те от сърце! О, колко ми е познато това чувство - на безкрайните кървящи дни....
Предложения
: ??:??