6.05.2009 г., 20:19 ч.

"Безличен" 

  Поезия » Любовна
762 0 2

Обичах те от все сърце,
   макар това да беше грях.
  От душата ми си взе парче.
 Не си човек, но късно го разбрах.

Отвън красив си, но отвътре - празен.
Но знам, и това ще се промени.
Мислиш, че от старост си опазен,
но и това е временно, нали?

Ще мине време и ще узнаеш,
че за мене бил си всичко.
Да върнеш времето ще си мечтаеш,
но ще бъде късно и излишно...

© Джиджинка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??