29.05.2015 г., 1:00 ч.

Безмилостна любов 

  Поезия » Любовна
647 0 2

Ах, безмилостна любов, защо така жестока си, не знам.

Всеки ден, разделяш и оставяш някой сам.

Кой сълзите ми ще изтрие?

 Кой болката ми ще отмие?

 

Ах, безмилостна любов, защо така жестока си към мен?

Защо направи аз да страдам всеки ден?

Кой сега косите и ще гали?

Кой сега душата и ще пали?

 

Живота ми, от радост в мъка ти превърна.

Ах, безмилостна любов, защо накара ме,

мъката отново да прегърна?

Защо ни раздели, защо бъдещето

ти ни провали?

 

Ах, безмилостна любов, защо сърцето ми разби?

Защо отново болката във мен разви?

Защо чувствата ми като топка сви?

Защо? Ах, безмилостна любов. Защо?

 

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??