15.02.2012 г., 20:26 ч.

Безнадеждност 

  Поезия » Друга
547 0 4

 

Нацели ме. На криви понеделник.

След трудна и зиморничава нощ.

Когато плахо се опитвах

от мечти да изплета дантели

и терка си укрепвах с притъпено острие от нож…

Не се получи…

Някак

се разпадна усилието

дните да пренаредя…

Оказва се,

че прекалено много съм поискала…

И… Господ криво ме разбра.

Сгрешила бях във времето.

Съзнателно се подцених…

 

А в оня понеделник, Кривия…

нацели,

обич моя,

сълзите ми. 

Несговорчивите...

 

© Таня Хаджидимитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??