28.03.2007 г., 18:05 ч.

Безпаметност 

  Поезия
743 0 3
Безпаметност... с това успявам да те заменя.
Безпаметно... така те помня,
така съм те имала винаги,
така те пазя и сега.
Сливам те в съзнанието си със малкото останало от мен,
объркани, неосъзнати... каквито бяхме всеки ден!
Многото време и малкото думи
все още се борят някъде там,
там вътре във мен,
или където си сам.
Многото мисли и малкото останали спомени
все още разделят деня от съня,
все още напомнят... безпаметност.

© Лала Ловеч Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??