5.05.2021 г., 23:53 ч.  

Безплатно ви мразя! 

  Поезия » Гражданска
320 0 0

Питате ме за какво ви атакувам?

Не за пари, безплатно ви мразя!

Че за нормална държава жадувам,

от некадърниците ви искам да я опазя!

 

Прост народ не се управлява трудно,

но не можете всички да манипулирате,

че съзнанието ни е непокварено и будно,

че виждаме как народа ни третирате!

 

"Тулупи", "мисирки" хората наричате,

тълпата ви пред Президентството стои,

че подкупите и въобще парите обичате,

но въпреки всичко България ще устои!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??