нима е гордост разума да слушаш
нима е чест сърцето да не чуваш
какво остана в мен сега
щом я няма любовта..
само тяло с неизвестен произход
и изпепелена душа
нима е грим това
забравих изхода навлязох във мрак
очи не трябват ми
не ще те виждам пак
вървя и погед празен ме обгръща
прегърна ме и махна със ръка
и каза: не се връщай
сега остана само да вървя
© Иван Радев Всички права запазени