6.06.2006 г., 18:11 ч.

безпътица 

  Поезия
829 0 6
 През лабиринти от пясъчни бури вървя,
 без да мога да питам за пътя назад,
 а напред път вече няма,
 като в стара детска игра
 на сляпа баба и мълчанка играя,
 но съм голяма  и играя сама -
 като след раздяла...
 изоставена...
 

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??