29.02.2012 г., 10:24 ч.  

Към безпътица ни води Бойко 

  Поезия » Гражданска
657 1 0

Върви нашият народ сляп

без бъдеще, мечти и хляб -

към пропаст, към бездна,

към нищото, към нощ беззвездна.

Натам го водят вълци в овчи кожи,

забравили за ценности и правила Божи.

Пътнико беден, накъде вървиш?

Защо, макар и буден, спиш?!

Накъде те водят тия жалки политици,

които ти дават само постни пици?

Докога ще трае срещу тебе тоя геноцид

от лидери с явен мозъчен дефицит?

Питат един за тероризъм и атентат,

а той за дюнери говори, мафиотът му богат.

Хора, мислите ли за кого гласувате

и защо гласовете си продавате и купувате?

Докато това продължава, тъй ще живеете

и тъжни песни за кризата ще пеете!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??