4.05.2006 г., 17:21 ч.

Безразличен спомен 

  Поезия
848 0 3
Аз съм нещо различно от това,
което имаш.
Аз съм нещо специално за теб,
но ти дори не си го осъзнал.
Сега съм тъжна,
но знай,
това е само временно.
Аз съм по-силна от теб,
по-силна от колкото си мислиш дори.
Ще страдаш за мен,
но тогава ти ще си просто човек,
един безразличен спомен!

© Ляля Ляля Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??