May 4, 2006, 5:21 PM

Безразличен спомен 

  Poetry
851 0 3
Аз съм нещо различно от това,
което имаш.
Аз съм нещо специално за теб,
но ти дори не си го осъзнал.
Сега съм тъжна,
но знай,
това е само временно.
Аз съм по-силна от теб,
по-силна от колкото си мислиш дори.
Ще страдаш за мен,
но тогава ти ще си просто човек,
един безразличен спомен!

© Ляля Ляля All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??