Дълго време със
запетая след
запетая
заменяше точките,
които поставях
след себе си
по пътечката
на историята ни.
Многоточие
не позволи
да събере
остатъците
от сълзи
по бузите ти.
Преглътна
последното
обещание,
което дори не ми даде.
Дали се криеше
от, чукащия
по прозореца,
страх от самота
или ме обичаше
безредно и
с грешна
пунктуация...
не можех да реша.
© Слънчоглед Всички права запазени