5.10.2007 г., 9:50 ч.

Безсилилие 

  Поезия
623 0 6

                                               "...върховното на езика
                                               е в безсилието да изкаже..."
                                                                               Емили Дикинсън

Критикуват ме, че:
       - стиховете ми се леят...
       - не търся семантика в думите...
Ах, думите!
                    Горките отново се реят
в поредното мое безумие.

Аз питам. За да мога да изкажа.
- А мислите? Как ще ги укротя?
Може би, себе си трябва да накажа
- като душата своя озаптя.

© Бина Влади Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??