31.07.2006 г., 16:56 ч.

Безсилна 

  Поезия
716 0 2
Не те искам отново при мен!
Независимо как се завръщаш...
В животът ми вече на вид подреден
ти яростно влизаш и пак преобръщаш.

Ето,тръпката силна,чувствата нови
отварят ръце и без разум те викат!
Тогава солидните,здрави основи
стават на прах и отвяни отлитат...

И влюбена пак съм....Дори без врата.
Не трябва да чукаш,да чакаш,звъниш.
Влизаш и вземаш от мен любовта
без дума,цветя,любов да дариш...

© Ан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??