9.02.2024 г., 14:36 ч.

Безсмислено 

  Поезия » Хумористична
146 0 0

Поседнал на чаша ракия,

салата, мезета пред мен,

комплекси реших да избия.

Ма, що ли сега , в този ден!

 

Ей тъй, на голям да се правя,

то, не, че не съм си такъв...

В плиткото как да се давя?

Светски известен съм лъв.

 

Е, не държи ме главата,

нещо си щрака из ней.

Ала пък казва ми свата-

само веднъж се живей!

 

Бръмбари, може би, бродят

или пък мисли епични.

Няма къде те да ходят

дорде се човек не капичне.

 

Ама пък аз съм наперен,

номер имам си свой-

на своите думи съм верен,

нивга не давам отбой.

 

Та, за какво беше думата?

Май встрани се отплеснах...

Пичове, дайте ми сумата,

каква тирада ви треснах!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??