14.02.2008 г., 15:45 ч.

Безсъници 

  Поезия » Любовна
580 0 4

 

Безсъници

 

Ще се събудя в ранна утрин,

обляна в слънчеви лъчи,

от теб отърсила се, по-разумна,

но едва ли по-щастлива от преди.

 

Ще се събудя някой ден по-чиста,

забравила последния си сън

и образ ще остане върху листа,

полетял през утрото навън.

 

Ще се събудя в ранна утрин,

ако въобще могла съм да заспя,

и ще продължа да търся

твоето лице навън.

 

Ще те даря със безразличие,

едва когато ме изпепелиш,

за да се събудя по-различна,

ако въобще могла съм да заспя.

 

 

 

 

© Петя Данаилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??