5.12.2011 г., 0:56 ч.

Безсъние 

  Поезия » Любовна
531 0 0

С последния си дъх безсъние ще си направя.
Във синия оттенък ще откривам края.
Очите ти невинни до престъпно,
а в умът ми нeйде мътно.

И като прaха във вятъра ще бъда,
все още някъде там,
ще бродя, ще търся, ще намирам.
Опитай се да ме догониш сам.

© Виктория Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??