4.07.2009 г., 12:32 ч.

Безумно е 

  Поезия » Гражданска
719 0 1

БЕЗУМНО Е

 

 

Безумно е да търсиш страсти

и истински мечти,

когато те залъгват с пасти

при все, че хлябът ти горчи.

Безумно е да търсиш вяра

в неидилично отражение.

Безумно е да вдигаш врява,

притиснат в сиво злободневие.

Безумно е да търсиш, вярваш, искаш,

безумно е дори да пороптаеш...

Е, обяснете ми  тогава -

защо безумка си оставам?...

© Мими Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??