26.01.2017 г., 13:23 ч.

Безвремие 

  Поезия » Любовна
842 0 8

Полежи си до мен на тревата.
Подари ми още миг безвремие.
Нека се заслушаме в сърцата,
душата да каже: "Добре ми е".

Моля те, нека така да останем –
легнали в полето статуи.
Без път, товар и грижи денем,
нощем прегърнали се камъни.

Възможно ли е това да се случи!?
Ще поемем ли забързани накрая?
Дали пък Бог няма да ни научи,
че докоснали сме в този миг рая!

© Александър Кам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??