Jan 26, 2017, 1:23 PM

Безвремие 

  Poetry » Love
845 0 8

Полежи си до мен на тревата.
Подари ми още миг безвремие.
Нека се заслушаме в сърцата,
душата да каже: "Добре ми е".

Моля те, нека така да останем –
легнали в полето статуи.
Без път, товар и грижи денем,
нощем прегърнали се камъни.

Възможно ли е това да се случи!?
Ще поемем ли забързани накрая?
Дали пък Бог няма да ни научи,
че докоснали сме в този миг рая!

© Александър Кам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??