14.11.2018 г., 23:46 ч.  

Безвремие 

  Поезия » Любовна, Строги форми
723 1 1

Красива - разрошила косите,
в очите блясъкът от страст.
В усмивката прокраждат се мечтите,
а в сърцето има толкоз страх.

Обичам те, дори да ме отричаш,
дори да бягаш, копнежът няма до го спреш.
В живота всеки миг е важен,
а ти си този миг-копнеж.

И знам, че чакам правилното време,
в което ще сме само ти и аз
и там в човешкото безвремие,
ще изживеем всеки дъх за нас!

 

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??