26.07.2020 г., 0:10 ч.

Безвремие 

  Поезия
578 1 0

Откраднах ти бремето,

подносих ти времето

със някакъв странен стомах

напразно

отминали

борбено

стихнали

приумици

свили размах

от юмруци

стегнати

струни

подръпва неуверена ръка

усмихната

нежност

провира се

междувременно

броят се диханията

в спрелия час.

© Велина Караиванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??