И спря времето да размахва крилата си
застина в огнена лава - лъжата облече
доспехите на истината...а истината
сиротно се скита...Безвремие...!
Всичко е спряло - лъжата царува
в нашият свят и тревожно трепти
в клетка матрична - мембраната
на пулса във времената...
Какво да направя...? С какво да помогна...!?
Изпращам импулса любов до всичките хора...
Изпращам надежда в пух от глухарчета
и малки звездни семенца поникват в почвата!
Безвремието свърши - така неочаквано
за скока си звезден - летим в пространството!
Завесата звездна за миг се разтвори
и вълшебни галактики блестят
във най - приказни и звездни нюанси...
Безвремието рухва - светът се събуди...
Светът се събуди в най - сладкия миг
да бъдеш човек в прехода звезден...
Да бъдеш човечен - да бъдеш обичан
и безусловна любов в сърцето да пазиш!
И прелиствам с трепет на новата страница
а перото танцува и дарява надежда
в летописа на времето на златните страници
този свят е любов и ще пребъде през вековете!
А звездната муза гальовно ме гали със перца
от вълшебства и със звезден прах ме посипва!
И вълшебно е времето и трепти във всемира...
Нова звездна система от любов изтъкана...!
02.08.2023г
Катя Джамова
© Катя Всички права запазени
Бъдете здрави и благословени! Благодаря ви, че ми давате криле за полет сред звездите!
Тази нощ е приказка вълшебна
просто излез навън и погледни небето
луната блести цялата е в злато
а омайната песен на щурците
изпълват душата с космическа любов.
И погледа ми жадно пак попива
разкош и звездно приказно вълшебство
попиват сетивата и трептят
в хармония със необятната вселена...
Катя