22.12.2010 г., 1:07 ч.

Беззаглавно 

  Поезия
625 0 1

Пусти са римите,

пусто е времето.

В навечерието.

Коя е истинската кауза?!

 

Мъртви души,

суета от строфи.

Грохот от сгромолясващи се ,

натруфени думи.

 

Сълзи с висока цена.

Очи-празни!

Душа, неспособна да плаче.

 

В навечерието..

Празни ,препълнени маси.

Препълнени ,празни очи!

Прошка..

Непотърсена.

 

 

 

 



© Просто Някой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Жалко, че няма как да пиша шест и на коментара на Матьо.
Предложения
: ??:??