Пусти са римите,
пусто е времето.
В навечерието.
Коя е истинската кауза?!
Мъртви души,
суета от строфи.
Грохот от сгромолясващи се ,
натруфени думи.
Сълзи с висока цена.
Очи-празни!
Душа, неспособна да плаче.
В навечерието..
Празни ,препълнени маси.
Препълнени ,празни очи!
Прошка..
Непотърсена.
© Просто Някой Все права защищены