Dec 22, 2010, 1:07 AM

Беззаглавно 

  Poetry
617 0 1

Пусти са римите,

пусто е времето.

В навечерието.

Коя е истинската кауза?!

 

Мъртви души,

суета от строфи.

Грохот от сгромолясващи се ,

натруфени думи.

 

Сълзи с висока цена.

Очи-празни!

Душа, неспособна да плаче.

 

В навечерието..

Празни ,препълнени маси.

Препълнени ,празни очи!

Прошка..

Непотърсена.

 

 

 

 



© Просто Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Жалко, че няма как да пиша шест и на коментара на Матьо.
Random works
: ??:??