11.08.2019 г., 0:19 ч.

Беззвездно 

  Поезия
665 1 0

Ела във мойта самота,
премини като комета,
със шлейфа на твоята коса
завържи очите ми, и двете...
после остави ме на брега
срещу вълните разпенени,
под тези черни небеса
със спомена ми бледен
за отлетяла светлина...
Безкрая ми е потребен,
цял в тъмнина,
душата си беззвездна
там да съхраня...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??