13.01.2011 г., 16:21 ч.

***** 

  Поезия » Любовна
636 0 5

 

на М.Ш.

 

... неизразимото в душата ти напира

като сълза от радост в ъгълчето на окото,

а устните усмихват се непредсказуемо

на времето безкрайно и на мен...

 

... съзирам в твоите очи бездънни

на пролетта засмяна палавите пръсти,

страстта изпепеляваща на лятото горещо,

и мъдростта щастлива на зряла късна есен,

и звездопади океански в тиха зимна нощ...

 

... и като в нежно топло огледало

полека в теб оглеждам себе си...

© Енчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??