16.04.2017 г., 23:10 ч.

Би било биография 

  Поезия » Свободен стих
413 0 0

Живея с белезите 
по коленете 
и нося товар
на чужда карма
защото мама ми даде 
най-ценното
сърце
огромно колкото десница
свита в юмруче 
а силното
колкото за три

© Кати Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??