25.05.2011 г., 22:19 ч.

Бих дала за тебе всичко 

  Поезия » Любовна
1065 0 2

В сърцето ми пламъче кротко гори,
в очите усмивки нежно говорят,
в ръцете ми крехки... топли следи,
в душата ми радост и мъка се борят.
Протягам с надежда свойте ръце,
бих дала с любов за тебе аз всичко.
Прегръщаш ме с нежност и твойто сърце
усещам до моето толкова близко.

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??