13.09.2006 г., 10:28 ч.

Бих могла 

  Поезия
578 0 1
Бих могла

Бих могла в небето да летя,
макар и без крила!
Бих могла свободна да живея,
макар и да не смея!
Бих могла света да покоря
само с поглед над града!
Бих могла рими да редя
винаги с усмивка на уста!
С любовта във всичко ще успея,
но без нея как да оцелея?

© Стела Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??