5.04.2014 г., 21:13 ч.

Бил ли си Влюбен? 

  Поезия » Любовна
1144 0 3

Гледайки лицето ти, изникват хиляди въпроси в ума ми и се питам едва познавайки те.

Било ли е разбито сърцето ти за малкото време, което си прекарал тук,

а душата ти? Имало ли е дни, в които се е обличала в черно, заради болката и спомените от любов?

Хаос ли е в ума ти?

Бил ли си влюбен?

Колко дълго?

Изпитвал ли си всички тези чувства, които изпитвам аз гледайки те сега?

 

Тихият ти нежен глас ехти в ушите ми все още, 

а лицето ти все още е пред очите ми, 

кога ли ще те видя отново? 

Кога ли ще се осмеля да те попитам Бил ли си Влюбен?

© Въображение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??