20.09.2008 г., 8:17 ч.

Бил си баща 

  Поезия » За деца
957 0 2
 

Колко пъти си мислех, че ме лъжеш ти,

когато не беше до мене в нощта.

Корях те, че напразно ми даваш мечти,

че забрави това, що ми обеща.

И аз те намразих почти,

а просто си имал причина - бил си баща!

 

Писна ми с неизвестното да те деля.

Слагам черта и после края,

и после ето ти нова беля

идваш с думите: "Виновен съм, зная."

 

Ти от мене криеш, но защо

тайната за своето дете.

Ще ти кажа само едно

самотните родители - нещастни са те.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??