7.04.2018 г., 14:58 ч.

Билет за самотата 

  Поезия » Любовна
1890 6 11

Спечелих повече отколкото поисках –
билет за самотата си раздираща.
Попаднал си във черния ми списък.
Зачеркнах своята болка незатихваща.

 

Удавях се във вино, блянове, сълзи,
все същия повтарящ се рефрен.
В един момент си казах: "Спри!
Не си почерняй всеки слънчев ден!"

 

Сега си белег незараснал, там стоиш,
а аз съм продължила някак си напред.
Зад тъмни очила сълзите си прикрих.
Кого залъгвам, че не мисля все за теб?!

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??