Apr 7, 2018, 2:58 PM

Билет за самотата 

  Poetry » Love
1891 6 11

Спечелих повече отколкото поисках –
билет за самотата си раздираща.
Попаднал си във черния ми списък.
Зачеркнах своята болка незатихваща.

 

Удавях се във вино, блянове, сълзи,
все същия повтарящ се рефрен.
В един момент си казах: "Спри!
Не си почерняй всеки слънчев ден!"

 

Сега си белег незараснал, там стоиш,
а аз съм продължила някак си напред.
Зад тъмни очила сълзите си прикрих.
Кого залъгвам, че не мисля все за теб?!

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??