21.05.2014 г., 13:23 ч.

Биохимия на любовта (безглаголно) 

  Поезия » Любовна
627 0 1

Дълбока любов...
Като колба.

Епруветка на Бог.

Плодородна.

 

Любов от живот...

Като клетка.

Силотворен микроб

в ДНК плетка.

––––––––––––––

Любов лирична...

Шир необятна!

Любов химична...

Молекула златна!

 

За алхимика – непонятна.

© Георги Бъчваров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??