23.02.2011 г., 22:31 ч.

Бишкотинче 

  Поезия » Любовна
851 0 20

 

Сладоледено момиче,

бучка лято в есента.

Устните ми те обичат

през деня и през нощта.

 

Сладоледена усмивка

лъха в твоите очи.

С ягодова страст те искам,

сладки розови лъчи.

 

Сладоледено въздишаш,

карамелен нежен хлад.

Или радостно двустишие

от лимон и шоколад.

 

Сладоледено момиче,

жар за моето небце.

Бишкотинче те нарича

влюбеното ми сърце.

 

© Валентин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??