16.05.2010 г., 22:24 ч.

Битката на разума и чувствата 

  Поезия » Любовна
612 0 3

Можем ли да се борим със стихията на чувствата,
можем ли да поведем битка срещу тях?
Някой ще загуби - вероятно разумът,
а сърцето ще ни води!

Но къде ли ще ни отведе,
питаме се ние,
или кой от кого ще се скрие?

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??