May 16, 2010, 10:24 PM

Битката на разума и чувствата 

  Poetry » Love
631 0 3

Можем ли да се борим със стихията на чувствата,
можем ли да поведем битка срещу тях?
Някой ще загуби - вероятно разумът,
а сърцето ще ни води!

Но къде ли ще ни отведе,
питаме се ние,
или кой от кого ще се скрие?

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??