19.02.2009 г., 1:20 ч.

Бившата моя сълза 

  Поезия
718 0 15

От хроническа болест съм болен.

Натежал съм от чуждата жлъч.

Като монета с особена роля,

застанал съм срещу вятъра, на калъч...

 

Кашлят грипозно чувства изстинали.

Февруари в полусън допълзя.

Ако снежинка с целувка те стигне,

тя е бившата моя сълза...

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??