9.05.2010 г., 22:41 ч.

Bladewolf 

  Поезия » Друга
581 0 7

Не чувам,
не виждам, но звуци долитат
и образи чудни 
изпълват пространството празно.
Не питам,
но скитам по пътища трудни
и пак нямам нищо омразно.
Преливат в ръждиво
забравени форми,
отдавна напуснали рая.
Затрити, пребити,
но пак се въздигат,
забиващи пики в безкрая...

© Ботьо Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??