25.03.2012 г., 9:29 ч.

Блага вест 

  Поезия » Философска
504 0 3

Блага вест

 

 

Отново нацъфтели

са плодните дръвчета,

отново в тръпен унес

притихва и небето...

 

През облачен прозорец

то весело поглежда

надолу към Земята

със обич и надежда...

 

И Блага вест разправят

из въздуха се носи,

че отговор намерен е

на вечните Въпроси...

 

И ще се преродим

от Старите си корени:

-без Минало,

-без Възраст,

-без Грехове,

-без Спомени...

 

д-р Коста Качев

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??