Блага вест
За чудо нацъфтели
са плодните дървета,
а във космичен у́нес –
е стихнало небето...
И Блага вест, разправят,
из въздуха се носи,
че с отговор намерен
са вечните въпроси...
И ще се преродим
от старите си корени:
– без минало,
– без възраст,
– без грехове
– без спомени...
18.11.2020.
© Коста Качев Всички права запазени