1.05.2020 г., 7:33 ч.

Благàта и парàта 

  Поезия
357 0 0

неизчислими
са благàта

 

и неподвластни
на парàта

 

неизброими
и заветни

 

безценни
и немимолетни

 

съпоставими
са благàта

 

единствено
със светлината

 

небесна
и животрептяща

 

изконна
и люделюбяща

 

съизмерими
са благàта

 

с духовността
любвебогата

 

съизмерими
и народни

 

и значещи
и непрехòдни

 

.................................

 

благàта са
неизчислими

 

и съкровени
и любими

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??