6.07.2014 г., 9:56 ч.  

Благодарен 

  Поезия » Бели стихове
428 0 0
Благодарен

Сетил милувката на вятъра,
сетил слънчеви лъчи..
вдъхнал аромата на цветята..
поглеждам към вас,
о, небеса добри.. 
ръце протягам - синева,
сърцето ми - блажено
възхвалява Любовта!
"Благодаря" отеква в мене
и не спира да звучи
музика от радостта -
наречена доволност,
благодарност...
благодатна доброчестина!
Как искам чувството си да предам,
как искам всеки да се радва -
да бъдеш благодарен -
то значи да си храм
изпълнен с нестихваща пасхална радост!

Цветан Захариев

© Цветан Захариев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??