Благодарна съм за вчерашния ден,
най-черен за мен - всъщност,
обида, болка сърдечна и съмнение
напираха в любящата ми същност!
Това те разгневи и ти
понечи, сякаш с кинжал,
връзката ни да прережеш,
да сложиш край!
Защото аз ти казах как се чувствам,
не знаейки имаш ли истински чувства,
трудно ти е да ги изразиш,
а всъщност те съществуват!
Но аз почувствах се самотна
и не достатъчно щастлива,
бях до теб - а сама, мълчалива!
Скандалът беше дълъг,
предвещаваше раздяла,
борба на гордост,
страх от всичкото това!
Казахме си много думи,
мълчание, въздишки тежки от тъга,
че утре няма да е както досега!
Заедно в радост и любов
и край с всичкото това!
Мълчим, боли от взетото решение,
но приехме всичкото това!
Успокоихме се, настъпи нощта!
И Любовта - тази голяма сила - надделя!
Така разбрах, че наистина за теб съм важна,
като ти отвори своята Душа - Тя показа Любовта!
Всъщност и Прошката! Благодаря!
© Вера Всички права запазени