Apr 15, 2012, 9:20 PM

Благодарна за "края" 

  Poetry » Love
511 0 0

Благодарна съм за вчерашния ден,

най-черен за мен - всъщност,

обида, болка сърдечна и съмнение

напираха в любящата ми същност!

 

 

Това те разгневи и ти

понечи, сякаш с кинжал,

връзката ни да прережеш,

да сложиш край!

 

 

Защото аз ти казах как се чувствам,

не знаейки  имаш ли истински чувства,

трудно ти е да ги изразиш,

а всъщност те съществуват!

 

 

Но аз  почувствах се самотна 

и не достатъчно щастлива,

бях до теб -  а сама, мълчалива!

 

 

Скандалът беше дълъг,

предвещаваше раздяла,

борба на гордост, 

страх от всичкото това!

 

 

Казахме си много думи,

мълчание, въздишки тежки от тъга,

че утре няма да е както досега!

Заедно в радост и любов

и край с всичкото това!

 

 

Мълчим, боли от взетото решение,

но приехме всичкото това!

Успокоихме се, настъпи нощта!

И Любовта - тази голяма сила - надделя!

 

 

Така разбрах, че наистина за теб съм важна,

като ти отвори своята Душа - Тя показа Любовта!

Всъщност и Прошката!  Благодаря!

 

 

© Вера All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??